Υπηρεσίες

Υπηρεσίες Μεταφράσεις

Μεταφράσεις από και προς την Τούρκικη γλώσσα
Αν επιθυμείτε να μεταφράσετε κείμενα οποιουδήποτε περιεχομένου από και προς την Τούρκικη γλώσσα είστε στο σωστό μέρος. Αναλαμβάνουμε την μετάφραση που επιθυμείτε άμεσα και οικονομικά. Οι μεταφράσεις από και προς την Τούρκικη γλώσσα γίνονται από επίσημη μεταφράστρια του Τουρκικού Προξενείου Θεσσαλονίκης και μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Μεταφραστών.
Αναλυτικά αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και άμεσα :

    • Επίσημες μεταφράσεις (πιστοποιητικά, έγγραφα, βεβαιώσεις, ληξιαρχικές πράξεις …)
    • Μεταφράσεις καταστατικών Μεταφράσεις κειμένων με γενικό περιεχόμενο
    • Μεταφράσεις Ιστοσελίδων κ.α.

 

Υπηρεσίες Διερμηνείας

Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα και η Τουρκία έχουν έρθει ακόμα πιο κοντά σε ότι αφορά τις εμπορικές συναλλαγές. Το turkology.gr παρέχει διερμηνείες στην Ελλάδα και στην Τουρκία κατά τις επιχειρηματικές σας συναντήσεις, σε εμπορικές συνεργασίες, σε εκθέσεις, σε σεμινάρια…
Οι υπηρεσίες διερμηνείας πραγματοποιούνται από άτομα έμπειρα και κυρίως δίγλωσσα τα οποία γνωρίζουν καλά την Τούρκικη γλώσσα αλλά και τον πολιτισμό.

Υπηρεσίες Συνοδού Εκδρομών

Αν διοργανώνετε ταξίδι στην Τουρκία και ψάχνεται για συνοδό ή θέλετε να φιλοξενήσετε συνεργάτες ή φίλους σας από Τουρκία και θέλετε κάποιον συνοδό που γνωρίζει καλά την Τούρκικη γλώσσα επικοινωνήστε μαζί μας και θα προσπαθήσουμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Εξασφάλιση Προσωπικού για Εκθέσεις

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε για να εξασφαλίσετε προσωπικό για εκθέσεις που θέλετε να διοργανώσετε ή να συμμετάσχετε.

Υπηρεσίες Παράδοσης Ιδιαιτέρων Μαθημάτων Τούρκικης Γλώσσας

Η ιστοσελίδα μας έχει σκοπό να συγκεντρώσει εξειδικευμένα άτομα που διδάσκουν την Τούρκικη γλώσσα αλλά και άτομα που ενδιαφέρονται για την εκμάθηση της. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα προσπαθήσουμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την διδασκαλία της Τούρκικης γλώσσας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

Ποιοι είμαστε.

Το turkology.gr είναι ένα καινούριο site το οποίο υποστηρίζεται από ανθρώπους που αγαπούν τόσο την Τούρκικη όσο και την Ελληνική γλώσσα. Σκοπός του site είναι να διευκολύνει τους μαθητές της Τούρκικης γλώσσας σε κάθε εμπόδιο που θα συναντήσουν.

Είναι δωρεάν;

Όλα τα μαθήματα και βοηθήματα παρέχονται δωρεάν.
Ακολουθήστε μας : Twitter | Facebook
turkology.gr Copyright © 2012 All rights reserved.Developed by all-web.gr