Ξεχασμένα Τουρκικά!!Βοήθεια…!

Home Page Συζητήσεις Διάφορα Ξεχασμένα Τουρκικά!!Βοήθεια…!

Αυτό το θέμα περιέχει 1 απάντηση, έχει 2 φωνές, και ανανεώθηκε τελευταία από Φωτογραφία του/της turkology turkology 7 χρόνια, 6 μήνες πριν.

Επισκόπηση 2 δημοσιεύσεων - 1 έως 2 (από 2 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • Φωτογραφία του/της Rinoula79

  Rinoula79

  said

  Χαίρετε,

  Σπούδασα Β.Σ.Α.Σ με ειδίκευση Ανατολικές σπουδές και άρα έμαθα τα τουρκικά πολύ καλά.Επιπλέον πήγα φροντιστήριο για 2 επιπλέον χρόνια και πήρα πτυχίο άριστης γνώσης.ΟΜΩΣ ώς γνωστόν όταν κάτι δεν το εξασκείς το θυμάσαι άρπα κόλλα και ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ να τα ξέρω για λόγους δουλειάς.Επιπλέον έχω γραμματικά κενά..Άν διαβάσω ξανά μόνη μου(γτ χρήματα για μαθήματα ούτε λόγος)ποιός θα μου διορθώνει τις εκθέσεις,επιπλέον προφορικά με ποιόν θα κάνω?Ιδέες???????????????

  Ευχαριστώ προκαταβολικά…

  Φωτογραφία του/της turkology

  turkology

  said

  Γεια σας και συγγνώμη που άργησα να απαντήσω.

  Για τις εκθέσεις μπορείτε να μας στέλνετε e-mail και θα σας τα διορθώνουμε με μεγάλη ευχαρίστηση. Για προφορικά καλό είναι να μιλάτε με κάποιους Τούρκους (αν έχετε κάποιους που γνωρίζετε). Ελπίζω και προσπαθώ να κάνω και εγώ κάτι μέσω skype για να μιλάμε με όσους ενδιαφέρονται.

  Θα έχουμε επικοινωνία.

  Kendinize iyi bakın!!

Επισκόπηση 2 δημοσιεύσεων - 1 έως 2 (από 2 συνολικά)

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.

Ποιοι είμαστε.

Το turkology.gr είναι ένα καινούριο site το οποίο υποστηρίζεται από ανθρώπους που αγαπούν τόσο την Τούρκικη όσο και την Ελληνική γλώσσα. Σκοπός του site είναι να διευκολύνει τους μαθητές της Τούρκικης γλώσσας σε κάθε εμπόδιο που θα συναντήσουν.

Είναι δωρεάν;

Όλα τα μαθήματα και βοηθήματα παρέχονται δωρεάν.
Ακολουθήστε μας : Twitter | Facebook
turkology.gr Copyright © 2012 All rights reserved.Developed by all-web.gr